Transport

TRANSPORT-IR1
International Recruiters is, met een groot en divers bestand aan chauffeurs, zeer actief op het gebied van de 
transport- en logistieke sector. Door onze landelijke dekking zijn wij in staat voor elke vacature gekwalificeerd personeel te leveren. Al ons kantoorpersoneel kent een grote diversiteit van transportervaring, daarom kunt u bij ons rekenen op een vakkundige dienstverlening op een persoonlijke wijze. Bij International Recruiters kennen we onze chauffeurs persoonlijk, waardoor men precies weet wat een chauffeur kan en wil. Zo kunnen we de chauffeur bemiddelen naar een baan waarin de chauffeur het naar haar/zijn zin heeft. Tevreden chauffeurs zijn nou eenmaal gemotiveerder en doen hun werk beter dan ontevreden chauffeur.

Waarom International Recruiters?
We kennen ons personeel niet alleen zélf persoonlijk, maar we willen ook u een goede persoonlijke indruk geven van onze medewerkers. Daarom sturen wij bij elke CV een
video-interview van de werknemer, zodat u eerst een indruk kan krijgen van het personeel. Wat u ook zoekt, personeel voor de lange termijn of voor een kortere periode, bij ons bent u aan het juiste adres. Het leveren van kwalitatief hoogstaande uitzendkrachten behoort tot onze specialiteiten. International Recruiters is de ideale partner voor flexibel personeel binnen de logistieke en transport sector.

Contact

Hoofdkantoor

International Recruiters
Watermanstraat 64
7324 AK Apeldoorn
Nederland

Telefoon:    +31 552000165
Fax:    +31 847138966
  
E-mail: info@internationalrecruiters.nl

Locale Kantoren

Zuid-Europa
Oost-Europa
Azië

Certificaten

Een deel van onze backoffice hebben wij uitbesteed aan een gecertificeerde payroll organisatie. Deze organisatie is NEN gecertificeerd en voldoet aan de gestelde eisen in de NEN 4400 norm van de Stichting Normering Arbeid. Hierdoor zijn onze klanten gevrijwaard voor ketenaansprakelijkheid.

Kies uw taal