Algemene informatie

Voor u reizen we de wereld rond

International Recruiters is een zeer gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van internationale detachering. International Recruiters heeft met name al jaren ervaring met het werven van personeel uit Zuid- en Oost-Europese landen. Onze internationale medewerkers zijn goed opgeleid, betrouwbaar, zeer gemotiveerd, waar nodig gecertificeerd en staan klaar om bij uw bedrijf aan de slag te gaan. Bij International Recruiters gaat het erom dat u de juiste mensen op de werkvloer krijgt, waar ú ze nodig heeft.

Een professionele en persoonlijke begeleiding bij de vakspecialisten die bij uw project betrokken zijn, vinden wij zeer vanzelfsprekend. Uiteraard ontvangen onze medewerkers conform de wetgeving een goed salaris. Ook zorgt International Recruiters voor de ziektekosten en het vervoer. Nog een aantal voordelen van onze partners zijn: een laag ziekteverzuim, een zeer brede inzetbaarheid en een positieve werkhouding.

Huisvesting

We zorgen niet alleen voor goed personeel, maar ook een goede huisvesting wordt volledig door ons geregeld (we voldoen aan alle richtlijnen van ABU Certified Flexhome). Wanneer ze zijn ingewerkt proberen wij ook de familie zich hier in Nederland te laten vestigen, zodat de medewerkers langdurig hier blijven wonen en ze op lange termijn voor u kunnen werken.

Certificering en papierwerk

Bij International Recruiters maken we gebruik van een G-rekening en verlonen onder toezicht van de Nen4400-1.

Kijk voor meer informatie over onze verloning op www.jobpertunity.nl

Contact

Hoofdkantoor

International Recruiters
Watermanstraat 64
7324 AK Apeldoorn
Nederland

Telefoon:    +31 552000165
Fax:    +31 847138966
  
E-mail: info@internationalrecruiters.nl

Locale Kantoren

Zuid-Europa
Oost-Europa
Azië

Certificaten

Een deel van onze backoffice hebben wij uitbesteed aan een gecertificeerde payroll organisatie. Deze organisatie is NEN gecertificeerd en voldoet aan de gestelde eisen in de NEN 4400 norm van de Stichting Normering Arbeid. Hierdoor zijn onze klanten gevrijwaard voor ketenaansprakelijkheid.

Kies uw taal