TECHNIEK

techniek lasser

Uw projecten vragen om technische vakmensen met enthousiasme voor hun beroep, wij hebben de mensen.
De opdrachtgevers van International Recruiters variëren van mkb-bedrijven tot multinationals, van lokale tot internationale bedrijven en van beursgenoteerde bedrijven tot overheidsinstellingen. Met veel ervaring in de technische sector neemt International Recruiters u graag de zorg uit handen. Of het nu gaat om metaal-, bouw-, installatie- of elektrotechnisch personeel, International Recruiters helpt u verder.

Waarom International Recruiters?
We kennen ons personeel niet alleen zélf persoonlijk, maar we willen ook u een goede persoonlijke indruk geven van onze medewerkers. Daarom sturen wij bij elke CV een
video-interview van de werknemer, zodat u eerst een indruk kan krijgen van het personeel. Wat u ook zoekt, personeel voor de lange termijn of voor een kortere periode, bij ons bent u aan het juiste adres. Het leveren van kwalitatief hoogstaande uitzendkrachten behoort tot onze specialiteiten. International Recruiters is de ideale partner voor flexibel personeel binnen de technische sector.

Contact

Hoofdkantoor

International Recruiters
Watermanstraat 64
7324 AK Apeldoorn
Nederland

Telefoon:    +31 552000165
Fax:    +31 847138966
  
E-mail: info@internationalrecruiters.nl

Locale Kantoren

Zuid-Europa
Oost-Europa
Azië

Certificaten

Een deel van onze backoffice hebben wij uitbesteed aan een gecertificeerde payroll organisatie. Deze organisatie is NEN gecertificeerd en voldoet aan de gestelde eisen in de NEN 4400 norm van de Stichting Normering Arbeid. Hierdoor zijn onze klanten gevrijwaard voor ketenaansprakelijkheid.

Kies uw taal