BOUW

BOUWpic-IR1
U bent op zoek naar goed en gemotiveerd personeel. Gaat u zelf adverteren en sollicitatiegesprekken
voeren of laat u International Recruiters voor u op zoek gaan?
International Recruiters heeft ervaren personeel voor u klaar staan. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, daarom zorgen we dat u verzekerd bent van goed personeel op het moment dat u het nodig heeft. Dat bespaart u een hoop tijd en werk. Wij hebben een neus voor goed personeel, daarom reizen we heel wat af om het ervaren vakbekwame personeel te vinden dat u zoekt.

Waarom International Recruiters?
We kennen ons personeel niet alleen zélf persoonlijk, maar we willen ook u een goede persoonlijke indruk geven van onze medewerkers. Daarom sturen wij bij elke CV een
video-interview van de werknemer, zodat u eerst een indruk kan krijgen van het personeel. Wat u ook zoekt, personeel voor de lange termijn of voor een kortere periode, bij ons bent u aan het juiste adres. Het leveren van kwalitatief hoogstaande uitzendkrachten behoort tot onze specialiteiten. International Recruiters is de ideale partner voor flexibel personeel binnen de logistieke en transport sector.

Contact

Hoofdkantoor

International Recruiters
Watermanstraat 64
7324 AK Apeldoorn
Nederland

Telefoon:    +31 552000165
Fax:    +31 847138966
  
E-mail: info@internationalrecruiters.nl

Locale Kantoren

Zuid-Europa
Oost-Europa
Azië

Certificaten

Een deel van onze backoffice hebben wij uitbesteed aan een gecertificeerde payroll organisatie. Deze organisatie is NEN gecertificeerd en voldoet aan de gestelde eisen in de NEN 4400 norm van de Stichting Normering Arbeid. Hierdoor zijn onze klanten gevrijwaard voor ketenaansprakelijkheid.

Kies uw taal