ICT

Datacenter ICT Large

Als gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van internationale detachering voor onder meer technisch
personeel, is International Recruiters ook leverancier van gekwalificeerd, goed opgeleid en betrouwbaar ict personeel.

In de organisatie van het bedrijf is de relatie tussen de primaire processen en de ict niet meer weg te denken en er wordt er niets meer zonder ict gedaan. Het gaat hier niet puur om de automatisering. Er is altijd een link, maar onze dienstverlening gaat verder.
De crisis veroorzaakt een uitstroom van vast personeel en mede door de vergrijzing wordt het steeds moeilijker voor bedrijven om vacatures in te vullen. De crisis dwingt ook tot het zoeken naar oplossingen.
Nederland richt zich de laatste jaren met name op het vergaren van kennis. Met het vergaren van kennis in het algemeen en kennis in de ict in het bijzonder is het ook belangrijk dat we weten dat we ook de mensen nodig hebben om die kennis en ideeën om te zetten in producten en diensten.
In bepaalde gevallen is één van de oplossingen om bijvoorbeeld meer te gaan werken met ZZP'ers.
Bij International Recruiters gaat het erom dat u de juiste mensen op de juiste plaatsen krijgt, waar ú ze nodig heeft. Professionals en specialisten die bij uw project betrokken zijn.
De technologie heeft zich zo snel ontwikkeld, dat het niet tot in detail is bij te houden. Met het inhuren van onze externe experts brengt u die kennis weer in het bedrijf. Dit is efficiënter omdat u werkt op basis van vooraf gemaakte afspraken.
Met het vinden van de knelpunten binnen de organisatie van het bedrijf moeten vervolgens de oplossingen aangedragen worden. Dit gebeurt in overleg met de ondernemer. International Recruiters wil met u als ondernemer innoveren, want innoveren is ook investeren. Het is dus een parallel proces: enerzijds zelf zoeken naar knelpunten en oplossingen en tegelijkertijd rekening houden met de mogelijkheden die u als ondernemer ter beschikking heeft.
Het resultaat is in alle gevallen een proces waarmee het bedrijf investeert in de eigen toekomst, waarbij wij zelf ook steeds weer meer leren, ervaring opdoen en knowhow kunnen toevoegen aan nieuwe projecten. Het is dus een continu proces waar iedereen beter van wordt.

Waarom International Recruiters?
We kennen ons personeel niet alleen zélf persoonlijk, maar we willen ook u een goede persoonlijke indruk geven van onze medewerkers. Daarom sturen wij bij elke CV een
video-interview van de werknemer, zodat u eerst een indruk kan krijgen van het personeel. Wat u ook zoekt, personeel voor de lange termijn of voor een kortere periode, bij ons bent u aan het juiste adres. Het leveren van kwalitatief hoogstaande uitzendkrachten behoort tot onze specialiteiten. International Recruiters is de ideale partner voor flexibel ict personeel.

Kontakt

Centrala

International Recruiters
Watermanstraat 64
7324 AK Apeldoorn
Nederland

Tel.:    +31 552000165
Tel. kom.:    +31 614246527
Fax:    +31 847138966

E-mail: info@internationalrecruiters.nl

Biura regionalne

Europa Poludniowa
Europa Zachodnia
Azja

Certyfikaty

NBBU  ABU logo

LogoNEN

Logo Certified Flex Home

Wybierz język